Pentru că trăind în cercul nostru strâmt
Norocul ne petrece


Rezultate LOTO 6/49 arhivă Alertă rezultate Noroc arhivă Alertă rezultate 5/40 arhivă Alertă rezultate Joker arhivă Alertă rezultate
Cea mai recenta extragere: joi, 19 septembrie 2019 joi, 19 septembrie 2019 joi, 19 septembrie 2019 joi, 19 septembrie 2019
Numere extrase: 5 27 43 18 47 19 2987136 5 12 34 31 37 28 10 6 35 21 43 7
Report Cat 1: 7.711.577,28 lei (1.626.400 Euro) 81.765,72 lei (17.245 Euro) 446.821,40 lei (94.236 Euro) 16.310.323,41 lei (3.439.908 Euro)
Urmatoarea extragere: duminică, 22 septembrie 2019 duminică, 22 septembrie 2019 duminică, 22 septembrie 2019 duminică, 22 septembrie 2019
Aveți propuneri de afaceri pentru un site noroc-chior.ro mai bun? office@noroc-chior.ro

Mesaje
Toate mesajele
Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37
George   în urmă cu 4 ani
@all: Am inceput sa simplificam site-ul pentru a reduce din necesarul de resurse pentru a-l tine in picioare. Prima schimbare este ca nu vor mai fi afisate reclame, alertele de castig nu vor mai putea fi setate, iar trimiterea de mesaje va fi inhibata. Mesajele de pana acum pot fi in continuare vizualizate in sectiunea corespunzatoare.
Niko în urmă cu 4 ani
@AXB ,am mai postat despre acest tip de scheme ,pentru jucatorii noi care intra pe site de ceva vreme o sa fac o revenire in legatura cu o schema accesibila tuturor AXB=24 Ron in care se joaca 4 NR A (cod 4 ) si 10 nre in B (cod 1-0),numerele din a sunt suta la suta ,plasarea in A trebuie facuta cu mare atentie deoarece rezultatul final va fi acesta 2a 1b=3 ,1a 2b=3,3a 1b=4,3a 2b=5,2a 2b=4,4a 2b=6,4a 1b=5, bineinteles se pot obtine castig si cu numai 3 numere a si respectiv 4a ,dar mare atentie numerele din b trebuie sa cada pe scheie ,desfasurarea acestei scheme din b este urmatoarea 1-7 / 2-9 /3-8 /4-10/5-6/ exact 5 variante de unde si pretul 24 ron ,este schema redusa cod 1-0 de la pag 82 din brosura LRN ,daca in zona b avem doar un numar automat intra pe cheia respectiva nu necestita acea desfasurare ,doar daca vom avea 2 in b ,deci un A(4NRE) B(10NRE)=14 NRE JUCATE ,succes tuturor joi NIK.
Mihai ps în urmă cu 4 ani
Am castigat!
Dan în urmă cu 4 ani
Fratilor ati facut statistica ? Stiti care e sansa de a lua cat 1 la 6/49 daca joci doar 1 varianta simpla? Profitul loteriei ramane in functie de jucatori si nu poate fi rotunjit ,statistica numarului de jucatori raportat la buletinele jucate dau si profitul ,indiferent daca se da sau nu cat 1 ,profitul e acelasi deorece suma cumulata se reporteaza pe tragerea urmatoare ,cresterea numarului de jucatori se raporteaza insusi reportului acumulat .
flo în urmă cu 4 ani
Vedetele tragerilor loto de duminica, 24 ianuarie, sunt castigul de la categoria I la jocul Loto 5/40 si castigul de categoria a II-a la Noroc.Astfel, biletul norocos care i-a adus jucatorului la Loto 5/40 un castig in valoare de 415.897,92 lei, a fost jucat la agentia 76-204 din sector 6, Bucuresti. Biletul a fost completat cu o schema redusa cod 17 (care presupune 120 de variante) si 8 variante la Super Noroc.....schema redusa cod.17 la 5/40 are 120 variante....astia sunt penibili
Niko în urmă cu 4 ani
@ion daca ai 3 in A SI 1 ,ai un castig de cat 3 succes in continuare ,nu mai intrati in paranormal ,intrati pe siteul Editec ( www.wintv-lotteries.co) acolo aveti siteul producatorului unde puteti achizitiona o urna ,nu faceti comfuzie intre urna si software deorece softwarea e produsa de al producator in mare parte sunt afisate imformatii despre produsul respectiv succes joi tuturor .
Ion în urmă cu 4 ani
Daca am 3 numere la A si un numar la B ce se intampla?
liviuvip în urmă cu 4 ani
daca a scazut tva de la 1 ianuarie 2016 ar trebui sa scada si pretul biletelor de joc loto
ciucurelrebel în urmă cu 4 ani
PS ... sa nu va inchipuiti ca daca am parerea asta despre LR nu joc ... din contra , joc regulat , e adevarat 1-2 variante , de antrenament si tot trag nadejde ca sunt yo Toma Necredinciosu si bat campii ! :))
ciucurelrebel în urmă cu 4 ani
pentru allvio ... vad ca nu se incumeta nimeni sa-ti raspunda ... probabil toti considera intrebarea ca fiind retorica ... yo ma incumet totusi sa si raspund ... cine detine informatia face cartile ... si cine imparte , parte isi face ... una peste alta , LR trebuie sa stie , altfel cum ar face manariile ???
Niko în urmă cu 4 ani
Un mesaj interesant a fost pubicat pe FBK ,o sal botezam domnul CTN-RADIOACTIVUL ,racirea bilelor ne spune dumnealui se face cu AZOT LICHID sau HELIU LICHID ,ca sa poata fi strecurate prin GATUL CELEBRU .....mi-a placut la culme acest pasaj interesant dar as intreba nu ar fi fost mai usor o racire cu OXIGEN LICHID ? ..... eu sfatul care il dau ar fi sa joace NUMERELE RECI ---succes tuturor astazi NIK.
goiu andrei în urmă cu 4 ani
Rog raspuns concret dupa extragerea din data de 24 01 2016 Va multumesc anticipat???
Niko în urmă cu 4 ani
Felicitari castigatorului de astazi de la cat 1 - distributia numarului 5 a luat 4 numere in primele 10 ,unora nu le place ce iasa, ar vrea sa iasa ce voi ei vedem joi ce va fi succes tuturor NIK.
LucianP în urmă cu 4 ani
Ideea evocata mai jos de @allvio, in privinta corectitudinii jocului 6/49, este foarte buna. Dar hai sa fim seriosi. LR nu o va pune niciodata in aplicare. Eu am o alta idee. In jurul urnei suflante, mai ales in partea de sus, sa fie instalate aparate ce masoara valoarea campului magnetic- TESLAMETRE- capabile sa masoare campuri magnetice de slaba intensitate de ordinul militesla. Daca jocul este trucat, in momentul extragerii unei bile ar trebui sa vedem pe teslametru, o crestere brusca a valorii campului magnetic. Daca LR vrea sa dea dovada de transparenta totala atunci sa monteze astfel de aparate. La cati bani se incaseaza din variantele jucate la fiecare extragere (info pe site-ul loto.ro) de ordinul milioaneRON, nu ar trebui sa fie o mare problema acesta investitie.
ciucurelrebel în urmă cu 4 ani
uite ca s-a facut ora 23.20 si loteria romana inca nu a afisat rezultatele tragerii de astazi ... care stii ce s-a intamplat , ca eu nu am putut urmari tragerea ?
Niko în urmă cu 4 ani
@CIUCURELREBEL din zona crepusculara asanumitul BG ,lasane si divorteaza de acest site nu-ti mai schimba pozitia sociala ca stim cine esti ,nu vreti sa va linistiti ? eu va linistesc ....
ciucurelrebel în urmă cu 4 ani
pentru allvio ... primul comment al tau e mai jos si bineinteles , intrebarea ta nu poate fi decat retorica ... iar raspunsul il stiu toti cei cu un dram de judecata sanatoasa ... cine detine informatia face cartile sau amesteca bilele :))
allvio în urmă cu 4 ani
Buna ziua,am mai transmis un mesaj cu o intrebare,dar vad ca nu a aparut.Mai transmit odata poate va apare.De ce LR trebuie sa cunoasca numerele din variantele jucate de noi????Multumesc pentru eventualele raspunsuri sau comentarii.Va rog postati mesajul.MULTUMESC.
Niko în urmă cu 4 ani
La tragerea de astazi la 6/49 ,4 numere au esit in distributia numarului 35 in primele 9 ,succes tuturor joi.
ciucurelrebel în urmă cu 4 ani
astia sunt atat de siguri pe ei si se cred atat de infailibili incat isi permit sa faca misto de noi si ne servesc asta cu castigatorii aia din acelasi oras , cu aceleasi numere in varianta simpla , aceeasi agentie ... sunt convins ca au stat pe acelasi scaun , au scris cu acelasi pix , erau stangaci si nevestele lor sunt surori dar mai ales amandoi locreaza la stat ... ceva SRI , SIE ... :))
ciucurelrebel în urmă cu 4 ani
cred ca ady are dreptate ... atata vreme cat extragerile sunt gestionate de un program de calculator cu ajutorul caruia ,,stapanul bileleor,, sau stapanii mai bine spus stiu tot ce misca in agentiile loto , ce numere s-au jucat , ce combinatii si cate variante , se naste un mare semn de intrebare asupra corectitudinii tragerilor.Eu nu am incredere in suflantele lor si sunt convins ca se fac manarii . Sunt prea multi bani in joc si cred ca serviciile au un rol determinant aici . Este cel mai simplu si sigur mijloc de finantare extrabugetar. Ar fi fost mult mai cinstit si mai corect ca datele inregistrate in aparetele din agentii sa fie stocate acolo si trimise la sediul central dupa efectuarea extragerilor , astfel baietii aia dastepti nu ar mai putea sa faca hotia. Chestia cu soborul ala de reprezentanti din platou ai nu stiu caror institutii ale statului , insarcinati cu supravegherea corectitudinii extragerilor e praf in ochi. Aia nu fac decat sa legitimeze HOTIA ! O sa spuneti ca nu
allvio în urmă cu 4 ani
loteria are acces la numerele din variantele jucate?daca da,de ce? singura conditie este ca loteria sa nu cunoasca numerele jucate pana dupa ce a avut loc extragerea.in conditiile astea numai conteaza jongleriile pe care le face loteria cu sistemul de extragere a numerelor.va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Silviu în urmă cu 4 ani
Ady nu juca tu la loto nu sugera altora ce sa faca fiecare are dreptul la propria alegere ,iata unul din jucatori sia revendicat premiul iar acum ne asteptam la speculatii care de fapt au si aparut ,normal atat timp cat unii sunt disperati si nu castiga nimic raman speculatori.
ovidiu în urmă cu 4 ani
pt Niko...vezi ca Dan Bica a spus cate combinatii sunt la loto, nu eu...mi te-ai adresat ca si cel mai slab jucator stie cate combinatii sunt la loto
alin în urmă cu 4 ani
@Dan si @Adminne puteti zice site-ul?
ady în urmă cu 4 ani
bai oameni buni,eu unul,zic,sanu mai jucati la loto pana de pasti!ca oricum nu se dapremiul cel mare,pana atunci.si inca ceva cei doi din gaiesti,cum de nu au fugit la capitala dupa bani???eu asta nu inteleg,cum un om normal,la cap nu vrea sa?si ridice banii?e ceva putred la mijloc,cat despre loterie ce sa spun, sa calculeze ea sau voi care jucati dupa probabilitate si scheme,cam ce sanse erau sa castige doi din acelasi oras aceeasi agentie?atat amvrut sa spun
Niko în urmă cu 4 ani
@Dan iti multiumesc pentru notificarea facuta pe site pentru atentionarea jucatorilor si celor ce intra aici ,noroc chior nu are nici o legatura cu LRN si nici cu alte mizerii care se petrect pe alte siteuri ,daca ati citit mesajul de mai jos probabil unii ati dedus ca excrocii au tupeu ,au rabufnit dupa refuzul meu categoric ,si totodata fac notificari sa para cheie de biserica aveti grija ce faceti cu banii dv-stra ,deorece baietii (destepti) au filiera foarte bine structurata ,incerca sa atace atat acest site noroc -chior cat si pe cei de pe acest site ,intrebarea ar fi , de ce oare ? raspunsul o sa vil dau tot eu = vor eliminarea siteului noroc chior care face totul gratuit pentru jucatori ,transparent ,si toti cei de pe acest site sa deserveasca ,sa aprovizioneze financiar cu sume modice siteul alaturat ,aclo veti plati ceea ce nu mi se pare corect si voi face o verificare ,chiar voi apela fiscul sa vad ,daca acei indivizi platesc darile catre stat si nu excrocheaza jucatorii
George   în urmă cu 4 ani
@Dan: am editat cate ceva in mesajul anterior. Metoda descrisa poate fi postata. Am atentionat in numeroase randuri ca fiecare este responsabil de grupurile la care se afiliaza si de schemele in care doreste sa intre. Fiecare persoana trebuie sa aiba discernamant in alegerile pe care le face. Inca o data, noroc-chior.ro nu va cere niciodata bani, date personale, si nici nu are nici o legatura cu oricine v-ar cere asa ceva.
Dan în urmă cu 4 ani
Aveti mare grija apropo de ce spune NIK deoarece in (n.r.)alt site: ,sunt o gasca de imfractori care au incercat sa ma excrocheze cu o suma de bani ,nu va pot posta pe site acel email care lam primit de la aicei domni ,in frunte cu adminul sau administratorul siteului respectiv ,am facut un apel si va rg sa-mi postati mesajul deoarece aici la dv sunt si oameni de buna credinta care nu as dori sa pateasca ce am patit eu ,va voi explica cum functioneaza filiera respectiva ,te inscrii pe siteul lor ca user dupa care aprobarea se face pe email ,daca vrei sa vezi o parte a programului lor trebuie sa platesti o suma de bani dupa care ti se propune sa joci la ei in sindicat adminul te dirijeaza catre un user (n.r.) care se ocupa cu colectarea banilor si chipurile cu administrarea lor in acel sindicat intrebarea ar fi de ce nui totul la vedere ?eu urmaresc de mult timp si siteul dv am facut doar cateva mesaje cred vreo 2 ani in urma aici. mersi
andrei în urmă cu 4 ani
acum citeam toate msj si âici ca si pe intregul net gasesc aceleasi greseli..care ar fi de la ghicitul nr si pina la softuri si programe...ce nu intelege nimeni e ca nu e nimic matematic si cu nu stiu ce probabilitati...totuk e de conjunctie al fiecarui nr cu altul si e un rodaj in continuu...in schimb pot sa va spun ca sint la inceput cu aceasta idee sa zicem si nu exista program de calculator...cel putin nu stiu eu momentan...sa poata calcula exact urmatoarea iesire de numere...oricum atentie mare pt ca va pierdeti in detalii si bani cheltuiti si nu cistigati nimic. incercati ce v-am zis si faceti extragerile pe ciorne si cind sinteti siguri pe anumite nr doar atunci sa le jucati.
Niko în urmă cu 4 ani
Intradevar interesanta comparatia intre nascatoare si loto ,legat de statistica ,eu am facut statistica pana anul trecut numai din PIX ,am avut si rezultate bineinteles nu de varf aici as putea sa va contrazic referitor la urna actionata manual si la cea actionata automat ,statistica pana la ora actuala nu mi-a comfirmat nici o smecherie care ar fi facuta in spatele jocului si stiu ce vorbesc singura mare problema ar fi pretul ridicat al variantei simple ,vorbesc de 6/49 ,uitativa la 5/40 unde pretul variantei e mult mai mic ,eu am facut notificare LRN ,fara raspuns pentru reducerea pretului variantei la 6/49 s-au introducerea castigului cu 2 numere esite in tragere, chiar daca acesta ar fi 4 ron .Domnule ovidiu si cel mai slab jucator are idee cate combinatii sunt la 6/49 .
nelutu în urmă cu 4 ani
Multiumim Dan Bica ,intrdevar nu aveam cunostinta de cauza in legutara cu numarul variantelor pe combinatia copleta ,ai putea sa le postezi aici pe cele aprox 14 milioane poate am sansa sa o aleg pe cea de cat 1 ?
ovidiu în urmă cu 4 ani
Sansa ca un om sa se nasca el si nu altcineva este atat de mica incat faptul ca ne-am nascut noi si nu altcineva ne face fericitii castigatori la ce-a mai mare loterie din univers. 1.Prima extragere: Care sunt sansele ca din 3 miliarde de femei si 3 miliarde de barbati de pe glob, parintii tai sa se cunoasca,sa aibe o relatie sexuala. 2.A doua extragere: care sunt sansele ca cei doi sa faca sex in ziua cand ea e fertila cu ovulu (tu) si in acea zi din sutele de ejaculari anterioare,spermatozoidul (tu) sa se produca chiar in acea zi. 3. A trei-a extragere: care sunt sansele ca din milioanele de spermatozoizi din acea zi fertila, cel care esti tu sa ajunga primul la ovul? Deci oamenii se nasc invingatori la loteria cu cele mai putine sanse din univers
ovidiu în urmă cu 4 ani
Dan Bica: sigur ca e greu sa prinzi din 14 mil de combinatii posibile, comb. extrasa...mai ales cand se si intervine asupra lor...asta e viata...o sansa avem cu totii...sti cand de mica a fost sansa sa te nasti tu si nu altcineva? Daca citesti putina anatomie vei vedea ca e o sansa de milioane de ori mai mica decat la loto. Si am sa explic in urmatoarea postare...
ovidiu în urmă cu 4 ani
Sunt profesor de matematica si studiez din 1995 st si probabilitate pt loto..ce pot spune concret: cam din anul 2000 a fost mai usor de facut statistici din cauza ca softul care alege aleator numerele nu este asa omogen ca si urna manuala, insa maxim 4 numere se pot calcula, celelalte doua le alege softul in fct de variantele jucate sa nu iasa varianta completa la nimeni (doar cand vor). Inainte de anul 2000 se mergea foarte bine pe noroc daca jucai multe variante
Dan Bica în urmă cu 4 ani
Postez acum din nou !!! Sunt aprox. 14.000.000 de variante !!! SUCCES FRATILOR !!!
Niko în urmă cu 4 ani
1-2-8-10-14-16-18-(25)-(26)-(29)-35-36-44-45-46-48- ,ACESTE NUMERE AU MERS FOARTE BINE IN LUNA IANUARIE VOM VEDEA CE SE VA INTIMPLA PANA LA SFARSITUL LUNII (aici am un mic proiect care in voi finaliza in curand)
Niko în urmă cu 4 ani
La extragerea de astazi la 6/49 stuatia a fost asta: in distributia numarului 18 ,au intrat toate cele 6 numere in primele 15 numere (aici merita o investitie de 15 numere pe o schema 4/4 si mai stateam de vorba bineinteles costurile la o asemenea schema nu sunt mici ) si in distributia numarului 48 au intrat 4 numere in primele 11 ,eu am jucat un AXB ,au intrat din pacate 3 in b ,,,,, ALIN (am mentionat retea si stiu fb ce vorbesc )la ceea ce am vazut la tine pe blog nu vad nimic relevant ,lafel si in XP ,doar balarii vreau sa vad copii dupa buletine jucate atunci discutam altfel ,tu ai mai avut ocazia si ai mai vazut ,speer sa vezi si de cat 1 ,vom vedea ....dar colaborare pe tema dezvoltarii unui sistem ,cu parere de rau nu vom avea in rest succes ,noroc in loto pentru nu exista ,norocul til faci cu mana ta .
alin în urmă cu 4 ani
@niko:). nu sunt in nici o retea. incerc sa gasesc marea formula sa castig la loto si orice ajutor e bine venit. Discutiile in privat sunt mai rapide. Success cu programul pe care il dezvoltati.
Niko în urmă cu 4 ani
referitor la cele 2 extrageri din sfarsitul de an 2015 ,in prima extragere 10-15-18-47-34-48 pe distributie am avut urmatorea aranjare (47)-4 nre in primele 9 din distributia lui ,(17)-din distributia acestui numar au esit 4 in primele 7 numere ,si (1)-cu 4 in primele 10 ,a 2 a extragere a fost o tragere izolata interesant a fost intrarea pe unul din buletinele jucate de mine 3 numere si o sa va postez variantele jucate 3-7-10-17-28-34 @@@@@ 2-(4)-(8)-20-(22)-41 @@@@@ 13-16-24-29-33-43 copia buletinului a fost postata si pe LRN .succes astazi tuturor NIK.
George   în urmă cu 4 ani
@Dan Bica: care ar fi acelea? Nu vad nici un alt mesaj din partea ta. Sub ce pseudonim erau?
Dan Bica în urmă cu 4 ani
Site de 2 lei ....De ce nu scrieti toate mesajele ???
Niko în urmă cu 4 ani
@ALINDOSONIU atat timp cat esti in reteaua XP (nu fac reclama,deorece nu merita ),nu voi accepta nici un proiect impreuna ,la ora actuala nu m-ar afecta nici un site daca s-ar inchide am ramas si voi ramane fidel www.noroc-chior.ro ,nu am intrat in acest site ca incepator in loto sa nu se inteleaga gresit am cautat ,capete luminate cu care sa putem realiza ceva impreuna ,intradevar 1 singura persoana am reusit sa gasesc,nu voi face public numele (STII FOARTE BINE CINE ESTE PERSOANA DOMNULE ALIN ),lucrez intens si intrun final am reusit sa pun toata munca de peste 15 ani intro softare care merge excelent ,totul tine de alegerea care o fac sper ca o sclipire poate aduce succesul nu am reusit sa bag in accest soft ceea ce mi-am dorit un domn a muncit benevol peste 2 luni ,atat ore pe timp de zi cat si pe timp de noapte ,persoana in cauza ,un domn modest care sincer l-as angrena intrun prioect de amploare in EUROMILIONS sau POWERBALL ,am solicitat in XP chestiuni marunte in care marii spe
ovi în urmă cu 4 ani
Sigur ca pt unu care habar nu are sa foloseasca site.ul, nu are nici un rost, la fel cum pt un taran care nu stie sa foloseasca un smartphone, va zice ca nu are rost cand sunt o gramada de telefoane simple si la pret de sub 100 de lei
George   în urmă cu 4 ani
Va multumim tuturor pentru pareri. Nu vrem sa il inchidem, desigur. Momentan cautam variante.
Nelu în urmă cu 4 ani
Ar fi pacat,chiar e folositor acest site.
Nelu în urmă cu 4 ani
il inchide-ti pana la urma?
alin în urmă cu 4 ani
@niko poate imi accepti mesajele pe facebook sa vedem daca putem face ceva impreuna. ;).
bg în urmă cu 4 ani
e bine sa existe cat mai multe site-uri,cat mai multe pareri,chiar contradictorii,asta e esenta efortului uman de devenire,de evolutie
valentin în urmă cu 4 ani
foarte important acest site daca deschideti ghiseu eu cotizez
flo în urmă cu 4 ani
XXX nu are rost daca nu stii sa-l folosesti....
Dani în urmă cu 4 ani
Nu are rost pt tine "xxx" site-ul asta dar pt altii e foarte important. Pe ce site iti mai calculeaza cand joci variante cu cod schemele si sa iti arate exact ce ai castigat, sau cand faci un bilet simplu cu mai multe numere sa iti arate fix cat costa, sau retetarul...e super util site-ul, habar nu ai ce vorbesti
teoba2 în urmă cu 4 ani
este un site excelent pentru jucatorii care participa constant. Va multumim pentr astfel de realizare si "La multi ani!"
Marius în urmă cu 4 ani
Eu am auzit ca urmeaza si nenorocitii de la Loto ....am un coleg la DNA .....si la o bere s-a scapat ....ca sa zic asa ....!!! Asa ca ...mai trag si ei cat [pot , acum .....ca apoi ce-or sa mai stea la mititica ....
Niko în urmă cu 4 ani
@xxx Tu poti merge pe xp ,acolosunteti 4 mari si lati ce sens are sa apari xxx ,cand stiu cine esti
George   în urmă cu 4 ani
Va multumim pentru parerile exprimate, in privat sau public.

In numere, www.noroc-chior.ro a avut in ultimele 30 de zile:
  • ~10.000 utilizatori
  • ~17.500 sesiuni
  • ~100.000 pagini vizualizate
  • ~5,5 pagini/sesiune
Pe 30 decembrie, in ziua cu extragerea speciala:
  • ~800 utilizatori
  • ~950 sesiuni
  • ~4.000 pagini vizualizate
  • ~4,3 pagini/sesiune
xxx în urmă cu 4 ani
puteti inchide acest site oricum nu are rost.exista site loteriei unde gasesti numerele extrase.
ovidiu în urmă cu 4 ani
Un haker bun poate rezolva problema urnei...rezolva softul si urna devine ca si una normala. Insa si atunci ar intrerupe totul si ar zice ca din cauza unor probleme tehnice nu putrm difuza in direct...asa cum s-a mai intamplat
Andrei în urmă cu 4 ani
Ca sunt masluite asta stie toata lumea...tr sa fi tare naiv sa crezi ca e totul corect, insa problema e alta...bai fratilor, aveti urne performante dar nu sunteti in stare sa le masluiti mai discret, sa nu fie asa pe fatza.
George   în urmă cu 4 ani
La multi ani tuturor! Va dorim un an 2016 plin de sanatate, fericire si mult noroc-chior! Din pacate, timpul si resursele alocate acestui site sunt tot mai greu de gasit, si asta in primul rand pentru ca interesul echipei s-a mutat catre alte proiecte. In urma cu cateva luni am hotarat sa inchidem acest serviciu la inceputul lui 2016. Este o decizie pe care o tot amanam de dragul comunitatii formate. In cursul acestei luni (ianuarie) vom evalua optiunile. Suntem deschisi la orice propunere.
Niko în urmă cu 4 ani
@La multi ani ! Success tuturor jucatorilor de high clas (mai puti garadinarilor) ,succes Www.noroc-chior .ro un an nou cu realizari si tot ce va doriti ,suntem cei mai buni ,asta reflecta simplitatea acestui site si acelor domni care duc cu modestie in continuare acest site ,benefic jucatorilor incepatori ,fac o paranteza @ Avansatilor @ sunt oameni extraordinary aici care nu posteaza di modestie ,am avut ocazia sa ne vedem personal nu fac reclama nimanui ,suntem cei mai buni in rest Cancan Niko .
ady în urmă cu 4 ani
se fac extrageri pe 7 si se castiga iar .unul din numerele norocoase va fi 7
ady în urmă cu 4 ani
pute oricum la loto a rahat.eu am spus ca se va gastiga la ultima extragere din an.era si normal sau jucat multe variante pentru ca vreo doua saptamani nu sau facut extrageri.dar sa se joace amandoua bilete la aceeasi agentie e cam de.....ba putea dracu sa dea in orase diferite ca oricum se stie ca lnr imparte banii cum vrea.ce sa ne mai ferim fratilor e FACATURA.
valentin în urmă cu 4 ani
george admin de ce nu afisezi toate mesajele/
flo în urmă cu 4 ani
Ce zice L.R Cu siguranta, agentia la care s-au jucat cele doua bilete castigatoare, se afla, incepand de astazi, in topul agentiilor norocoase. Este vorba despre agentia 15-013 din Gaesti, judetul Dambovita.Unul dintre biletele castigatoare a fost jucat in data de 22 decembrie, si a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49 si 2 variante la Noroc iar cel de-al doilea, in Ajunul Craciunului si a fost completat tot cu 3 variante simple la Loto 6/49 si 2 variante la Noroc.Cam pute.:)))
valentin în urmă cu 4 ani
posibil pe 10 ian 18;28;27;45;17;38
marian în urmă cu 4 ani
la multi ani romania,era clar ca la varianta cu suma mare sa fie report,vor fi mai multi castigatori la loto cand se vor face extragerile cu mana dintr-un bool,si in direct dupa inchiderea agentiilor loto ,pana ce decide cipurile si cei de la butoane suntem doar ,,sponsori cu stima asta da democratie,nu le ajunge procentajul vrea tot ,mormal
bg în urmă cu 4 ani
e corect urmatoarea xtr joi 31 dec 2015?
Niko în urmă cu 4 ani
Felicitari celor 2 castigatori de cat 1 , hazardul arata realitatea astept cu mare drag opiniile expertilor ,,,,, LOST,,,,, ei mai mereu au un incomvenient indiferent de situatie la 6/49 am avut 3 si totodata la 5/40 tot 3 numere ,,,la 5/40 chiar discutasem cu cineva de vreo 5 extrageri mai mereu am 3 in varianta simpla ,,,succes in noul an .
ady în urmă cu 4 ani
heii noroc chior vezi ca sau postat numerele extrase pe 30 12 2015 de acum 10 minute pe site ln ce faci dormi???
ady în urmă cu 4 ani
nu sa castigat premiul cel mare.daca nu sa castigat azi sigur nu se castiga decat de pasti.astazi au foat f multe variante jucate,dar sa fii nebun sa pariez nr 1234 si 40.nu ca o spun dar cateodata parca dracu isi baga prea tare coada.in cele din urma cumva loteria trebuie sa dea premiul pe la inceputul anului oricum e nasol sa castigi la loto o data pe an.....
ovidiu în urmă cu 4 ani
Mai ziceti unii din voi ca nu sunt aranjate extragerile...cum naiba sa iasa la joker 1,2,3,4,40
dan în urmă cu 4 ani
cat iei daca am laut la norok 6/45
Niko în urmă cu 4 ani
Un an nou cu succes tuturor ,,,La multi ani ! ,,,vom vedea ce se va intipla la tragerile de astazi,nu cred ca se va lua cat 1 ,dar ramane de vazut,dispersia numerelor este mare deocamdata ,sper la o revenire mai copacta ,bineinteles in compactare folosesc scheme la tragerile de astazi am mers pe un AXB de 5 nre A si 5 nre B codurile aferente acestei skeme Acod 5 si B cod 1 -pret 50 Ron ,deoarece sunt trageri double ,si totodata am mai jucat cateva variante simple succes tuturor Nik.
vicu natalia în urmă cu 4 ani
nu vreau premiul cel mare,dar,chiar mi-as dori sa castig ceva maimult,ptr.ca avem un imprumut ipotecar si vrem sa scapam de ratemas multumi si5nr dc ar iesi pe31dec2015 la tragere
Nelu în urmă cu 4 ani
Eu mi-as dori ca acest joc sa fie unul mai de "sah" decat de "noroc chior",avand in vedere sumele de la categoriile 1 si sa castige oameni cu un grad de inteligenta mai crescut sa zic asa,nu fac referire la cei care au castigat pana akm,este doar o idee pe care as vrea sa o propun loteriei,dak mai sunt si altii de acord cu mine.
Nelu în urmă cu 4 ani
Are dreptate NIKO in penultimul mesaj,acea oprire face ca bilele sa se opreasca de tot si cred ca intradevar "strica" statistica.
Andrei în urmă cu 4 ani
E clar facatura...in anii 95-2000 castigam aproape lunar categoria 3...acuma joc regulat cate 10-15 milioane si rar prind 3 numere
Niko în urmă cu 4 ani
@CPOPA daca castigati 4 numere ,aveti un castig de cat 3 ,intrati pe siteul loteriei romane www.loto.ro ,acolo aveti afisat dupa fiecare tragere la toate jocurile categoriile de castig cu sumele aferente fiecarei categorii in parte .....ca o paranteza duminica asezarea celor 6 numere in sistemul folosit 5 numere au intrat in distributia numarului (45) in primele 12 numere ,4 numere au intrat in distributia numarului (39) in primele 10 numere ,4 numere in distributia numarului (30)in primele 12 si 4 numere in distributia numarului (29) in primele 11 numere ,cum am mentionat urna isi face treaba ,asta studiez la ora actuala cum lucreaza masinaria ,partea aritmetica o folosesc doar in scheme ,in rest mult noroc tuturor si CRACIUN FERICIT @@@@ NIK @@@@.
cpopa969@iahoo.com în urmă cu 4 ani
cat este castigul la 6din 49 daca castig 4 numere?
NIKO în urmă cu 4 ani
La jocul 6/49 o mare problema ar fi la tragerea de duminica am postat mesaj si pe siteul LRN ,intreruperea tragerii si reluari i intre cele 3 bile aduce modificari extreme aparitiei (statistica are mult de suferit),sunt modificati timpii dintre extragerea bilelor de altfel eliminare concurentilor aflati in direct sar putea face si fara oprirea jocului 6/49 ,nu ar afecta nici concurentii nici tragerea o propunere facuta LRN a fost reducerea numarului de agentii loto ,a angajatilor,si totodata a pretului variantei ,daca cele 3 obiective nu pot fi atinse din motive de inteles (NUMARUL MARE DE APARATE PACANELE CARE ADUC PROFIT MAI MULT DECAT 6/49),ar mai fi o singura solutie care am propuso celor de la LRN ,introducerea castigului cu 2 numere chiar daca acesta ar fi 4 ron deoarece rata de revenire este sub 20% ,ramane de vazut ,ceea ce vad mai mereu pe siteul LRN sunt doat mesaje facute cu ghilimelele de rigoare @@@@ HOTILOR @@@@ ,dar nu am vazut un mesaj care sa reflecte alceva care ar fi in avantajul jucatorilor ,tocmai aici e problema si asa ar trebui pusa problema ,tragerile dupa cum am mai spus sunt transparente nu tin cu ursul sa nu se intelega gresit ,,,,marea problema ramane pretul ridicat care reduce semnificativ sansa jucatorului cu o floare nu se face primavara ,,,,,succes tuturor
Niko în urmă cu 4 ani
In urmatoarele trageri la 6/49 ,nu va asteptati la minuni ,vor fi trageri dificile ,dispersia este suficient de mare si cred ca va dura cel putin 5-6 trageri vom vedea ce se va intampla la tragerea de astazi succes Nik.
Niko în urmă cu 4 ani
@Krs de ceva vreme nu mai verific email ,am blocat multe adrese daca ai facebook discutam la vedere acolo ,dar nu cont facut azi sau cu 2 zile in urma sunt foarte atent ceea ce bag in facebook cat si pe email ....succes Nik .
Niko în urmă cu 4 ani
@Nik pe 3 variante simple separat de o schema am mers in formula asta 2-20-24-34-39-44 @@@@ 1-2-13-20-24-44 @@@@ (14)-(25)-31-37-(38)-44 ca pozitionare pe distributie in primele 8 numere din distributia 23 au fost 4 numere ......nu va postez distributia din modestie asa ca urna isi face treaba si transparent, in ceea ce vad eu ,puteti vedea foto in Facebook L.R.N .... succes NIK.
Niko în urmă cu 4 ani
Daca voi credeti ca acest joc este trucat va furati caciula unul la altul in ultimele 20 trageri si vorbesc strict de 6/49 nu de alte jocuri sistemul care il folosesc imi comfirma clar ca nui cazul sa faca nici o smecherie ,urna isi face treaba ,in toate aceste trageri distributia mia comfirmat negru pe alb numai ca trebuie sa fiu foarte atent ce joc si cum joc aranjarea perechilor si multor altor chestiuni care din motiv strict personal nu le voi face publice decat dupa un castig de cat 1 ,bineinteles dupa asta voi merge in cel mai greu joc din Europa EUROMILIONS ,de altfem mai joc acolo pe varf ,am postat catorva buni prieteni care nu fac comentarii aici din modestie ceea ce joc bineinteles ,in momentul actual folosesc un sistem creat in care am investit 15 ani de joc ,o parte din idei au fost expuse si aici ,grafica ,si distributia ,astea sunt doar maruntisuri restul ramane la secret sper la o cat 1 ,ramane de vazut rare ori am facutpostari cu numere deja unii au ajuns si in paranor
florin în urmă cu 4 ani
de ce nu sa facut extragerea de joi?mai zici ca nu e pacaleala la loto
krs în urmă cu 4 ani
NIKO, mai uita-te si tu pe mail ala cu marius duca
adynson în urmă cu 4 ani
pentru joi 22 19 3 15 27 al saselea ghciti si voi.....
adynson în urmă cu 4 ani
eu cred ca o sa se castige in ultima duminica din an cu siguranta
adynson în urmă cu 4 ani
abea am prins un amarat de numar....26....
Niko în urmă cu 4 ani
La multi ani ! Success celor ce poarta numele de Nicolaie,Nicoleta,etc....
Niko în urmă cu 4 ani
Interesanta aranjarea la 6/49 astazi ,stiu ca pentru unii e deranjanta ca intodeauna si acuza L.R.N de facaturui etc ,mai ales cand apar 3 numere in 2 consecutive sau ceva in genul 12,13,19,20 - 40,44,47,48. sa postezi 49 numere pe 3 siruri aia nu-i statistica ,nu o fac din modestie as putea posta maxim 22 numere pe tragere si va garantez ca dicutam alfel dar nui cazul dintrun motiv simplu prelucrea datelor se face in soft separat sa vorbim codificat sa inteleaga uniii succes joi ,astazi ca exemplu a iesit distributia numarului 19 fara ca acest numar sa apara deci in primele 14 numere din distributia 19 au fost toate 6 eu am jucat alceva bineinteles 13 lam jucat succes duminica tuturor NIK.
andrei în urmă cu 4 ani
pt duminica am urm nr 26 27 28 29 36 46 sper sa iasa
Niko în urmă cu 4 ani
Duminica am jucat astfel 2-3-(12)-(26)-41-(47)======= 11-(12)-17-(26)-44-(47)==== 2-11-(12)-(26)-27-(47)===COPIILE DUPA BULETINE SUNT AFISATE PE L.R.N. fbk numarul 28 mi-a incurcat ploile fiind in aceiasi pozitie cu 27 bineintels am optat pentru 27 vom vedea joi ce facem cu numarul 5 se repeta ? eu zic da asa imi arata astrele mai nou merg pe formula asta si sa fac deschiderea lunii Decembrie poate le mai deschid o portita unora care stiu foarte bine ce inseamna statistica in luna decembrie am pe varf urmatoarele numere 4-8-10-15-16-23-22-29-33-36-37-41-44 astea au iesit fb in aceasta luna vom vedea nui cazu sa jucati de aici dar un numar care poate a stagnat si iasa luna asta sa nu va mire de ce vom vedea ce va iesi succes tuturor NIK.
Niko în urmă cu 4 ani
Admin de ce nu faceti in forum o portita unde sa putem posta copii dupa buletinele jucate ?ar fi benefic pentru incepatori care nu au acces la scheme ma refer pe AxB sau AXBXC unde jucatorul trebuie sasi faca singur calcul la schema jucata ast un mesaj succes joi tuturor Nik
amarandei59@yahoo.com în urmă cu 4 ani
in data de 26.11.2015 am prins la joker 2 numere la noroc cod schema de la 1la 8 am pus 1 iar in dreapta am pus 5.am prins doua numere1 si 3.cum se calculeaza cistigul?
marinik în urmă cu 4 ani
unde sunt sanse mai mari sa castigi cu 4 numere (categ3): la 5/40 unde sunt extrase 6 nr, dar selectezi doar 5 pe bilet, sau la 6/49 unde selectezi 6 nr?
Dragos în urmă cu 4 ani
pentru Duminica sunt de urmarit numerele: 45, 13, 19, 49, 42, 35, 10 , 1,
George   în urmă cu 4 ani
@Niko, Simona, Eliza, Marian, Andrei și nu numai, pe de o parte, și prodcomb de cealalta parte: nu știm toate detaliile animozităților plealabile care au dus la acest prea lung șir de comentarii in care sunt criticate metodele, onestitatea, capacitatea, persoana dar vă rugăm frumos să renunțați la a continua discuțiile divergente. Mulțumim!
marcel în urmă cu 4 ani
hai sa vedem ce nr vor iesi duminica 11 octombrie 34 3 4 39 49 7 8 45 25 39 20 15 16 37 27

©2009-2019 noroc-chior.ro Toate drepturile rezervate.
Contact: contact@noroc-chior.ro